Sunday morning coffee

AL enkele jaren maak ik een serie genaamd “Sunday Morning Coffee” begonnen omdat veel klanten toch moeite hebben met ontspannen voor de camera , nu uitgegroeid tot een serie waar mening model van weet en graag meedoet in de serie. Het is echt de ideale manier om een shoot te beginnen, kopje koffie, relaxen in de stoel en beetje wennen aan elkaar. De rest van de shoot gaat dan vanzelf.


Kunstroute 2018

Midden in augustus begint de onrust weer. De kunstroute 2018 komt eraan , 22 en 23 september mag ik weer samen met dorpsgenoten laten zien wat mij inspireert. Al paar maanden bezig in mijn hoofd, wat laat ik zien en hoe wordt het ontvangen. Hoe ga ik het presenteren, welk budget heb ik voor de expositie. Zijn er nog visitekaartjes? Oooh jee, zondag 23 september heb ik andere verplichtingen die ik niet kan afzeggen…… Gelukkig, collega Ineke gaat zondag bij mijn expositie zitten. Wat een schat. 


Ok,  12 zwart wit foto’s Allemaal vrouwen, allemaal zelfde halsketting om en toch allemaal anders. Geen simpele portretten maar iets dreigends, iets duisters, maar schoonheid van het model staat toch weer voorop. 


Laten we hopen dat de bezoekers het zien, mijn liefde voor het portret.  Mijn liefde voor mensen. 

1
Using Format